Czekolada rubinowa – ruby 47,3%

Czekolada ruby jest to czwarty gatunek czekolady. Zaskakuje i olśniewa nowym smakiem owoców leśnych i kolorem rubinowym. Czekolada ruby jest produkowana z ziaren kakaowych uprawianych w Ekwadorze, Brazylii i na Wybrzeżu Kości Słoniowej, z których podczas produkcji otrzymuje się charakterystyczny kolor i smak.

Cena:

23,90 

Dostawa:
Od 13,00 zł
Dostępność:
Bardzo duża
Czas dostawy:
2-5 dni
Darmowa dostawa:
Od 200 zł

Informacje o produkcie

Składniki:

Cukier, tłuszcz kakaowy, mleko odłuszczone w proszku, mleko pełne w proszku, miazga kakaowa, emulgator: lecytyna sojowa, kwas cytrynowy, naturalny aromat: wanilia.

Produkt może zawierać: gluten, mleko, jaja, orzeszki arachidowe, nasiona sezamu, seler, gorczycę, łubin.

Wartość odżywcza w 100 g:

Wartość energetyczna – 564 kcal/2361 kJ
Tłuszcz – 35,9 g
W tym k. tłuszczowe nasycone – 21,5 g
Węglowodany – 49,7 g
W tym cukry – 48,6 g
Białko – 9,3 g
Sól – 0,26 g

Masa netto: 90 g

Przechowywanie:
Przechowywać w miejscu suchym, zaciemnionym, w temperaturze od +12 do +20 ⁰C.

Termin przydatności do spożycia: 9 miesięcy

Opinie

Darmowa dostawa
od 200zł

Bezpieczne płatności

Wysokiej jakości składniki

Opakowania EKO

Sprawdzona jakość